maandag 3 december 2012

Technisch werkloos.En dus wachten we geduldig af. 
Of het moest zijn dat dure Veritas ondertussen iets aan zijn prijzen heeft gedaan en ik alsnog daar terecht kan.

14 opmerkingen:

 1. Ik leg meestal grote voorraden aan :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ook en daar zit ik nu op te wachten... Hopelijk komt mijn pakje snel aan!

   Verwijderen
 2. Ja lap, ik ben zo benieuwd naar het eind resultaat...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ja! ik word ook curieus! mooi stofje al enne .. geduld wordt beloond!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ken het probleem. Soms heb ik het zelfs in huis maar kan het niet meer vinden. Dat is helemaal vervelend. Terwijl ik toch een redelijk opgeruimd typje ben. Misschien iets te opruimerig. Aan buren vragen? Zij helpen mij vaak uit de nood.
  Liana

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het ziet er veelbelovend uit! En de Veritasfrustratie? Begrijp ik helemaal, dat zijn echt geldwolven :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb een kadobon van 50 euro van de Veritas, en ben daar al een paar keer binnengestapt, maar telkens weer buitengegaan met lege handen. Afzetters zijn het, ik kan mijn geld daar echt niet achterlaten.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik moet nochtans zeggen, voor garen, ritsen, Vlieseline, .. (van gelijkaardige kwaliteit) heb ik nog geen prijzen gevonden die heel erg verschillen van Veritas... Tips uiteraard altijd welkom!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Garen en Vlieseline zal waarschijnlijk wel overal evenveel kosten en ritsen koop ik meestal tweedehands op rommelmarkten of kringloopwinkels. Waar ik het voornamelijk over heb zijn al de tasfournituren, drukknopen, tangetjes, D-ringen etc. Zowel de dingen die ze per stuk verkopen als de spullen van Prym zijn ontzettend duur. Drie euro voor 1 musketonhaak vind ik gewoon geldklopperij.

   Verwijderen
 8. Goeie morgen,

  Jouw creatie ziet er enorm veelbelovend uit.
  We begrijpen jullie frustratie, maar kwaliteit is voor het belangrijkste aspect van onze producten. Daarom kozen we voor een leverancier waar we 100% zeker van zijn dat deze kwaliteit levert. Maar daar staat natuurlijk een overeenstemmende prijs tegenover.

  Met creatieve groetjes,
  Het Veritas-team

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je voor jullie reactie. Ik vind het fijn om te lezen dat een firma als Veritas zich de moeite heeft getroost om te reageren op mijn kleine blog :)
   Ik vind kwaliteit ook heel belangrijk en wil daar natuurlijk voor betalen. Net zoals ik het ook belangrijk vind om plaatselijke ondernemers te steunen. Evenwel is naaien voor mij een hobby en heb ik maar een beperkt budget om daar aan te besteden. Vandaar dat ik ook veel tweedehands stoffen en fournituren gebruik. Aangezien ik meestal tassen maak, heb ik voornamelijk -en veel- gespen, D-ringen, magnetische sluitingen en sliders nodig en dan lijkt het mij logisch om op zoek te gaan naar de beste prijs/kwaliteit verhouding. Deze vind ik spijtig genoeg enkel in het buitenland waar ik niet alles per stuk of afzonderlijk verpakt moet aankopen en waar ik minder dan helft betaal van wat ik hier zou moeten besteden.
   Niettegenstaande blijf ik Veritas een erg aangename winkel vinden. Ik ga meestal naar het filiaal in Lier waar de verkoopsters altijd heel vriendelijk zijn en ik zal mijn andere aankopen zoals garen -gisteren nog bij jullie aangekocht!-, Vlieseline, kousen etc. blijven doen bij jullie keten.

   Met vriendelijke groeten,
   Annelies a.k.a. De Zuster Van

   Verwijderen
 9. Goeie morgen Annelies,

  We doen ons best om alle sociale media, en zeker ook de blogs van creatieve duizendpoten te volgen. Het doet ons dan ook enorm veel deugd om te lezen dat je in onze winkel in Lier zo goed geholpen wordt en daar ook af en toe je materiaal vindt.
  Nog een kleine tip: VIP-klanten (je bent al VIP-klant als je je simpelweg inschrijft op de nieuwsbrief via http://www.veritas.eu/nieuwsbrief.aspx) krijgen geregeld erg interessante kortingen. Zo kregen VIP-klanten gedurende de hele maand september 5 euro korting bij aankoop van 20 euro op al het creamateriaal. Maar ook op handtassen, lingerie, of soms zelfs op alles in de winkel krijgen VIP-klanten maandelijks een interessante promotie.

  Wij kijken al uit naar het resultaat van je nieuwe tas.

  Vele vriendelijke, creatieve groetjes,
  Lien & het hele Veritas-team

  BeantwoordenVerwijderen